De Edelstenenzolder Doetinchem

De Edelstenenzolder, voor advies en verkoop van edelstenen en mineralen met een harmoniserende en geneeskrachtige werking.

Eerste en tweede Paasdag kun je terecht na eerst even telefonisch contact met ons te hebben gehad.

De Edelstenenzolder is een plek voor bewustzijn, een plek om thuis te komen in jezelf. De kristallen, edelstenen en mineralen helpen ieder van ons in ons eigen ontwikkelingsproces. Dit kan door ze te dragen als hanger, armband of trommelsteen en ook door ze in huis neer te zetten. De energie van de steen gaat een interactie aan met onze eigen energie. Zo helpen ze ons om te groeien op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ze helpen ook om fysieke klachten te verminderen. U begrijpt wellicht dat de afstemming met de stenen en met een van ons aandacht vergt. Dit is de essentie van ons werk op De Edelstenenzolder. Zo dat u tevreden naar huis kunt gaan met een passende steen. Een bezoek aan de Edelstenenzolder staat garant voor een gepassioneerd en persoonlijk advies en een topkwaliteit stralende edelstenen.

De openingstijden zijn als volgt:

  • Op maandag uitsluitend op afspraak, vanwege lessen en consulten. 
  • Op dinsdag van 11.00 tot 14.00 uur. 
  • Op woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.
  • In overleg zijn andere tijden mogelijk, ook avonden.

Het assortiment bestaat uit een ruime sortering van meer dan 240 verschillende soorten edelstenen; ruwe stenen, fossielen, trommelstenen, zilveren hangertjes en grotere kristallen om in huis te plaatsen. Armbanden en halssnoeren van een prachtige kwaliteit stenen afgewerkt met zilver worden in ons eigen atelier vervaardigd. Nieuw in ons assortiment zijn de 30 edelsteenmelanges voor in het drinkwater. Verder kun je ook terecht voor:

  • Verkoop van Salie, Heilig hout, wierook en (aura)reinigingssprays
  • Edelstenenopleiding en – workshops
  • Edelsteenadvies aan huis
  • Edelstenenconsult
  • Bach bloesem consult (zie www.adahlayn.nl)
  • Bach bloesem cursus 

De Edelstenenzolder is gevestigd in het voormalige Oud Dichteren, voorheen een buurtschap van landbouw en veehouderijbedrijven. Het is nu nog een stukje Doetinchem met een geheel eigen energie. Een deel van de kapschuur is omgebouwd tot een prachtige 'schatkamer' met een natuurlijke en warme uitstraling.Parkeren is gratis op ons erf of langs de weg. Let op: de ruimte is gevestigd boven in de kapschuur en uitsluitend toegankelijk met de trap.

De Edelstenenzolder
Adelaine Legters
Oude Wehlseweg 19
7007 GE Doetinchem
Tel: 06-49895722

E-mail: adelaine@edelstenenzolder.nl