Edelstenen Zolder Doetinchem

De Edelstenenzolder, voor edelstenen en mineralen met een harmoniserende en geneeskrachtige werking.

De Edelstenenzolder is voortgekomen uit de Robijn Nieuwetijdswinkel, die ruim 10 jaar was gevestigd in de Doetinchemse binnenstad. Toen de Robijn haar deuren voorgoed sloot, hebben de stenen een nieuwe plek gekregen in de Edelstenenzolder. Het assortiment is inmiddels aanzienlijk uitgebreid met een ruime sortering van meer dan 150 verschillende soorten. Van trommelstenen, tot hangertjes en grotere kristallen om in huis te plaatsen. Ook maken we halssnoeren en armbanden van een prachtige kwaliteit in ons eigen atelier. Nieuw in ons assortiment zijn de 24 edelsteenelixers voor in het drinkwater.

Een bezoek aan de Edelstenenzolder staat garant voor een gepassioneerd en persoonlijk edelstenenadvies en een topkwaliteit stralende edelstenen.

Verder kunt u terecht voor:

  • Verkoop van salie en toebehoren
  • Edelstenencursus en – workshops
  • Edelsteenadvies aan huis
  • Edelstenenconsult
  • Bach bloesem consult
  • Bach bloesem cursus (zie www.adahlayn.nl)
  • Meditatielessen (zie www.adahlayn.nl)

De openingstijden zijn woensdag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Zaterdag 9 juni is de Edelstenenzolder vanwege dringende persoonlijke omstandigheden gesloten. Excuses voor het ongemak.

Buiten de openingstijden is het ook mogelijk om op afspraak te komen. Parkeren is gratis op ons erf. Let op: de ruimte is gevestigd boven in de kapschuur en uitsluitend toegankelijk met de trap.

Adahlayn – Krachtplek van Licht / De Edelstenenzolder
Adelaine Legters
Oude Wehlseweg 19
7007 GE Doetinchem
Tel: 06-49895722

Email: info@adahlayn.nl
website: www.adahlayn.nl / www.edelstenenzolder.nl